Redactioneel - Op naar 2013!

30-12-2012 10:53

Goed twee weken nadat Racinglife.nl online kwam, nemen we afscheid.

Afscheid van… 2012. Sinds de lancering van Racinglife.nl hebben we een aanzienlijk lezerspotentieel bereikt. Het stemt ons tot vreugde dat deze groep ondertussen een vast lezerspubliek is geworden, dat elke dag explosief groeit. Daarvoor bedanken we bij deze ook onze lezers en we wensen hen en alle autosportfanaten alvast een zeer gelukkig, gezond en succesvol 2013.

Zoals elk nieuw jaar heeft ook 2013 wel wat in petto voor de autosportwereld. Kampioenschappen die verdwijnen, andere die erbij komen en nog andere die na een moeilijke periode een vaste plaats verwerven. Rijders die gaan, rijders die komen. Rijders die definitief hun doorbraak zullen kennen.

Niet enkel op het gebied van de sport zelf zien we in 2013 zaken veranderen, ook in de digitale mediawereld rondom de autosport zullen we weldra enkele veranderingen kunnen vaststellen, zowel in Nederland als in België. Die veranderingen heten wij (en met ons vele anderen) van harte welkom, want zowat elke rechtgeaarde autosportliefhebber heeft ondertussen wel de buik vol van een overaanbod aan Copy/Paste journalistiek of artikels doorspekt met allerhande fouten.

Wij van Racinglife.nl kijken alvast reikhalzend uit naar alle op til zijnde wijzigingen in het medialandschap en juichen die toe, want voor de rasechte autosportfanaat kunnen ze enkel maar een meerwaarde vormen bij het beleven van zijn/haar passie. Op naar 2013, met onze innige wens dat het voor jullie allen een spetterend en prachtig jaar mag worden!